Pencarian Bloglist September & October 2016 : AisyaAzman!

Elo!

Bagi yang rajin menjengah blog ni, akan perasan berapa ratus juta ribu kali aku tukar layout. Nak mencari identiti la konon. But somehow, setelah solat istikharah dan perbincangan dengan mak bapak, aku da setuju nak settle with this layout template, sampai bila bila. Gitchiewwwww.

Dalam sibuk mengubah layout sana sini, aku terdelete bloglist aku. Lagipun aku rasa dah tiba masa untuk renew sebab bloglist terakhir hari tu, ramai yang dah delete blog and their link is not working anymore. Meninggalkan dunia blogging kot. But anyway, yang mana kekal ni, sudi sudi la join bloglist aku kali ni. 

Ramai yang tahu, bulan Oktober adalah bulan kelahiran aku. Aku pun ada buat giveaway tahun lepas. Ingat tahun ni, dengan gembiranya, nak buat lagi! 

Tujuan aku buat bloglist ni, adalah aku senang nak jalan jalan tengok blog masing masing and bagitau bila bermulanya giveaway akan datang. Senang cerita, kalian akan tahu dulu sebelum yang lain.

Pesanan Penaja!

Tiada syarat yang susah untuk bloglist kali ini. Cuma
  1. Buat entry bertajuk Pencarian Bloglist AisyaAzman Sept & Oct 2016
  2. Copy coding yang disediakan di bawah & pastekan di ruangan entry sebagai HTML
  3. Pastikan banner ini di link kembali kepada entry asal iaitu entri di blog aku. Sekiranya tidak, entry kalian di anggap tidak valid.
  4. Publish dan tinggalkan link entry kalian di ruangan komen di bawah
  5. Tarikh tutup adalah adalah 18 October 2016 jam 12.00am.


Gosh i hope everything works! Kalau ada mana mana yang tak menjadi, please let me know ASAP, okay guys?!

Have Fun!
AisyaAzman

Thank You For the Time Spent, Guys. Do Leave A Comment!

75 comments :

  1. haii~~ dah join!
    SInggah2 lah kalau ada masa tu. hehehe

    http://ztieshr.blogspot.my/2016/08/pencarian-bloglist-aisyaazman-sept-oct.html

    ReplyDelete
  2. JOINED!
    http://hafzhanrauf.blogspot.my/2016/08/pencarian-bloglist-aisyaazman-sept-oct.html

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum. Fatin join ye :)

    http://leeyanazulkifli.blogspot.my/2016/08/pencarian-bloglist-aisyaazman-sept-oct.html

    ReplyDelete
  4. YO!Saya Join!! :D :3 >.<

    http://nyvlog.blogspot.my/2016/08/pencarian-bloglist-september-october-by.html#more

    ReplyDelete
  5. I've joined in! Thank you! :)

    Link >>> http://bookworm14cats.blogspot.my/

    ReplyDelete
  6. I've joined in! Thank you!

    Link >> http://bookworm14cats.blogspot.my/2016/08/pencarian-bloglist-aisyaazman-sept-oct.html

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum Aisya, saya join skali yea..

    http://starlavenderluna.blogspot.my/2016/08/pencarian-bloglist-aisyaazman-sept-oct.html

    ReplyDelete
  8. Salam singgah

    i join =)

    http://masturanasarudin.blogspot.my/2016/09/pencarian-bloglist-aisyaazman-sept-oct.html

    ReplyDelete
  9. As salam. Akak YB join yer
    http://yangbaik.blogspot.my/2016/09/pencarian-bloglist-aisyaazman-sept-oct.html

    ReplyDelete
  10. http://meinnameisthazrina.blogspot.my/2016/09/pencarian-bloglist-aisyaazman-sept-oct.html

    ReplyDelete
  11. mya join ye .

    http://myafarisha.blogspot.com/2016/09/pencarian-bloglist-aisyaazman-sept-oct.html

    ReplyDelete
  12. http://www.aimisyahirah.com/2016/09/pencarian-bloglist-aisyaazman-sept-oct.html

    ReplyDelete
  13. SAYA JOIN...
    http://penggaliilmudunia.blogspot.my/2016/09/pencarian-bloglist-aisyaazman-sept-oct.html

    ReplyDelete
  14. Join..

    http://ciklapunyabelog.blogspot.my/2016/09/pencarian-bloglist-aisyaazman-sept-oct.html

    ReplyDelete
  15. sy join yeee. da follow tau :)

    http://www.naniena.com/2016/09/pencarian-bloglist-september-october.html

    ReplyDelete
  16. http://elsaalicious.blogspot.my/2016/09/pencarian-bloglist-aisyaazman-sept-oct.html

    ReplyDelete
  17. Salam perkenalan awak.
    saya join ye.

    http://missobsesi.blogspot.my/2016/09/pencarian-bloglist-aisyaazman-sept-oct.html

    ReplyDelete
  18. Sy join.

    http://misspurple17.blogspot.my/2016/09/pencarian-bloglist-aisyaazman-sept-oct.html

    ReplyDelete
  19. http://aisyaazman.blogspot.my/2016/08/pencarian-bloglist-september-october.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salaam cik Maryam Afifah, Awak kena masukkan link ke blog awak. bukan link ke blog saya :)

      Delete
  20. salam. dah join yeay ! Meh melawat

    http://jaguarfiey.blogspot.my/p/pencarian-bloglist-aisyaazman-sept-oct.html

    ReplyDelete
  21. Eira join...
    http://eiraaikawa.blogspot.com/2016/09/pencarian-bloglist-aisyaazman-sept-oct.html

    ReplyDelete
  22. http://www.ayuinsyirah.my/2016/09/pencarian-bloglist-aisyaazman-sept-oct.html

    ayu join ye

    ReplyDelete
  23. saya join yer

    http://thezafirahnazri.blogspot.my/2016/09/pencarian-bloglist-aisyaazman-sept-oct.html

    ReplyDelete
  24. Join yer

    http://coretanhatisigadishijau.blogspot.my/2016/09/pencarian-bloglist-aisyaazman-sept-oct.html

    ReplyDelete
  25. saya join

    http://chea94.blogspot.my/2016/09/pencarian-bloglist-aisyaazman-sept-oct.html

    ReplyDelete
  26. Saya join ...

    http://jombercontest.blogspot.my/2016/09/pencarian-bloglist-aisyaazman-sept-oct.html

    ReplyDelete
  27. http://mellyacrayola.blogspot.com/2016/09/pencarian-bloglist-september-october.html

    ReplyDelete
  28. pokcik join..

    http://www.pokcikblogger.com/2016/09/pencarian-bloglist-aisyaazman-sept-oct.html

    ReplyDelete
  29. saya dah join! Harap dapat masuk dalam bloglist awak :)

    https://farhanajafri.blogspot.my/2016/09/pencarian-bloglist-september-october.html

    ReplyDelete
  30. Join :)

    http://realsviors.blogspot.my/2016/09/pencarian-bloglist-september-october.html

    ReplyDelete
  31. http://kakitravelkhairuddin.blogspot.my/2016/09/pencarian-bloglist-aisyaazman-sept-oct.html

    ReplyDelete
  32. baru first time singgah sini...
    salam perkenalan

    dari

    arzmoha.com

    ReplyDelete
  33. http://nilamhimawari.blogspot.com/2016/09/pencarian-bloglist-aisyaazman-sept-oct.html

    Nil Join

    ReplyDelete
  34. https://cikash.blogspot.com/2016/10/pencarian-bloglist-aisyaazman-sept-oct.html

    ReplyDelete
  35. aisya idk how to link kan balik , gmbr tu ke blog awak balik . please do help meeeeee

    ReplyDelete
  36. http://izzatiroslann.blogspot.my/2016/10/pencarian-bloglist-september-dan.html

    KAK AISYAAA hehehe , dah dah . dah joinnnn . hehehe

    ReplyDelete
  37. join...

    http://seindahcerita.blogspot.com/2016/10/pencarian-bloglist-aisyaazman-sept-oct.html

    ReplyDelete
  38. Assalamualaikum..
    Sha joint..
    http://kasihkuamani.blogspot.my/2016/10/pencarian-bloglist-aisyaazman-sept-oct.html

    ReplyDelete
  39. Joined (^^,)

    http://yanapinkblossom.blogspot.my/2016/10/pencarian-bloglist-aisyaazman-sept-oct.html

    Btw, cantik blog...nice & simple~

    ReplyDelete
  40. join..

    http://mulan-sahbanu.blogspot.my/2016/10/pencarian-bloglist-aisyaazman-sept-oct.html

    ReplyDelete
  41. Wanny join

    http://gadisgenits.blogspot.my/2016/10/pencarian-bloglist-aisyaazman-sept-oct_8.html

    ReplyDelete
  42. dah join..

    http://eda83.blogspot.my/2016/10/pencarian-bloglist-aisyaazman-sept-oct.html

    ReplyDelete
  43. JOINED :)

    https://bionicgirlstories.blogspot.my/2016/10/pencarian-bloglist-aisyaazman-sept-oct.html

    ReplyDelete
  44. http://liyananina.blogspot.my/2016/10/pencarian-bloglist-aisyaazman-sept-oct.html

    thanks :)

    ReplyDelete
  45. salam..kak mv join http://msvelentine.blogspot.my/2016/10/pencarian-bloglist-aisyaazman-sept-oct.html...done follow

    ReplyDelete

Hello Bloggers, do read my 'About Me' and 'Disclaimer' section before you leave a comment & play nice!

COPYRIGHT © 2016 AISYAAZMAN.BLOGSPOT.MY | ALL RIGHTS RESERVED