Keputusan AisyaAzman's Blog Award & Bloglist! :)

Elo!

Alaaa kita mintak maaf banyak banyak sebab dah tangguh lama! Tak nak buang masa lagi! Jom tengok siapa yang berjaya masuk list of fame, siapa yang berjaya dapat blog award & siapa yang berjaya dapat kedua duanya!

*Drum roll*

List Of Fame

*Sila tengok side bar. Biar surprise sikit*


Blogaward

Sila copy coding bawah image & letakkan
di sidebar masing masing okay?
Tahniah!


AiennaMusa

Yay! Berjaya jua! Tahniah lagi sekali  diucapkan. Terharu sangat ni! Oh btw, saiz badge tu boleh di adjust ikut besar mana width sidebar kalian tau. Kalau boleh jangan la kecik sangat. Tulisan tak nampak hihi (my poor photoshop skill). 

Yang mana tidak berjaya, boleh cuba lagi lain kali :)

I is Hapi!
AisyaAzman


Thank You For the Time Spent, Guys. Do Leave A Comment!

12 comments :

  1. meh lawat blog kite. dh tampal elok2 hehehehehehe yayyy alhamdulillah, thanks awaa

    ReplyDelete
  2. yang PerantauMasa96 tu zahir eh?? huhu takut terambik award org pulak mohon untuk confirmation bole? hehe mana tau ad perantaumasa yg lain huhu nnti confirmkan kat zahir k sorry hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yes. Itu awak punya zahir. Sebab bawah coding tu saya ada letak link awak. Boleh check. Saya umumkan pun dekat chatbox awak kan? ;)

      Delete
    2. haha tq awakk Alhamdulillah hehe lain kali buat lagi k..best jgk dpt awrd2 gini...sorry x prasan kat chatbox huhui hahaha

      Delete
    3. haha tq awakk Alhamdulillah hehe lain kali buat lagi k..best jgk dpt awrd2 gini...sorry x prasan kat chatbox huhui hahaha

      Delete
  3. wah tahniah pada semua :D

    tak sempat nak join sobsob

    :p

    ReplyDelete
  4. Hi ... Jalan-jalan dari Segmen Ucing Nak URL ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi dan Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf xsempat blog walking bulan lepas ...

    ReplyDelete

Hello Bloggers, do read my 'About Me' and 'Disclaimer' section before you leave a comment & play nice!

COPYRIGHT © 2016 AISYAAZMAN.BLOGSPOT.MY | ALL RIGHTS RESERVED